Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü

17 Haziran 2020, Çarşamba - 13:58
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Günün ilk ışıklarında Antalya Toptancı Hali’ni ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, üreticilere ve hal esnafına, pandemi sürecinde Türkiye’nin ve dünyadaki birçok ülkenin sebze ve meyve ihtiyacını fedakârca çalışarak karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

Gerçekleştirdiği projelerle tarıma ve çiftçiye önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Toptancı Hali’ni ziyaret ederek, üreticilerle ve hal esnafıyla bir araya geldi. Başkan Hakan Tütüncü, hal ziyaretini esnafını dükkânlarının kepenklerini açtığı, çiftçilerin ürünlerini hale getirdiği günün ilk ışıklarında gerçekleştirdi.

Tütüncü günün ilk ışıklarında Antalya Hali’nde

 AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tütüncü, hal alanını gezerek, ürünlerini satmaya getiren çiftçilere ve esnafa bereketli kazançlar dileğinde bulundu. Tütüncü, hal ve hatırını, işlerinin nasıl gittiğini sorduğu üreticilerle ve hal çalışanlarıyla pandemi sürecinde tarım sektöründe yaşanan sıkıntılarla ilgili sohbet etti. Pandemi sürecinde Antalyalı çiftçilerin ve tüccarların fedakârca çalışarak, Türkiye ile dünyadaki birçok ülkenin sebze ve meyve ihtiyacını karşıladığını belirterek, “Zor günlerde fedakârca çalışmalarından dolayı çiftçilerimize ve hal esnafımıza teşekkür ederim. Günün ilk ışıklarıyla Antalya Toptancı Hal'indeydik. Üreticilerimizle, çiftçilerimize, tüccarlarımızla sabahın bereketiyle yeni günün umudunu ve heyecanını paylaştık. ” ifadesini kullandı.

“Semt pazarlarında 2 ay boyunca maske dağıttık”

Başkan Hakan Tütüncü, aldıkları tedbirler sayesinde ilçe halkının salgın günlerinde semt pazarlarında sebze ve meyve ihtiyacını sağlıklı bir ortamda karşıladığını anımsatarak, “Semt pazarlarımızda hem vatandaşlarımıza hem de esnafımıza 2 ay boyunca maske dağıttık.  Aldığımız önlemler neticesinde hem pazarcı esnafımızın, hem de vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağladık.” açıklamasını yaptı.      
Üreticiler ve hal esnafı da, desteklerinden ve kendilerine verdiği değerden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ettiler.

Antalya Hali, pandemi sürecinin kahramanları

Başkan Hakan Tütüncü, hal alanını gezdikten sonra Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği'ni ziyaret etti.  Hal içerisindeki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Tütüncü, dernek yönetimiyle pandemi sürecinde yaşadıkları sorunları konuştu.  “Antalya Hali, pandemi sürecinin önemli kahramanlarındandı. Onlar o zor günlerde fedakârca çalıştılar. Şehrimize, ülkemize hatta dünyanın pek çok ülkesine gıda sağladılar. Kocaman bir teşekkürü hak ediyorlar. Varolsunlar.” diye konuştu.

Salgında sebze ve meyve tedarikinde sorun olmadı

Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz da, ziyaretinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür ederek, şunları söyledi: “ Pandemi sürecinde Amerika’da sebzeler seralarda kaldı ve marketlerde gıda yoktu. Türkiye’de böyle bir sorun olmadı. Vatandaşlarımız, salgın sürecinde sebze ve meyvesine rahatlıkla ulaştı. Sebze ve meyve fiyatları da geçen yılın ortalamasının altındaydı. Vatandaşlarımız pandemi günlerinde sebze ve meyvesini uygun fiyata aldı. Hal esnafımız, üreticilerimiz ve tedarikçiler salgın yokmuş gibi çalıştılar. Hal esnafı olarak pandemi sürecini sorunsuz olarak atlattık. Bu süreçte hükümetimizden de ciddi bir destek aldık.”
Ziyarete AK Parti Kepez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kepez  Belediye Meclis Üyeleri  de eşlik etti.
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü
Tütüncü’den tarım sektörüne pandemi teşekkürü

Benzer Haberler