Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti

22 Haziran 2020, Pazartesi - 11:10
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemide kontrollü normalleşmenin başlamasıyla birlikte hemşehrilerine moral, sağlık çalışanlarına ve muhtarlara ise teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor.

Pandemi günlerinde sosyal medya aracılığı ile ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınında kontrollü normalleşmeye geçilmesiyle hemşehrilerinin yanına koştu. Her gün birkaç mahalleye giden Başkan Hakan Tütüncü,  pandemi sonrasında moral vermek amacıyla gün boyu semt pazarlarında, iş yerlerinde ve evlerinde hemşehrileriyle bir araya geliyor. Caddelerde, sokaklarda esnafla, ilçe sakinleriyle var olan gönül bağını güçlendiren Tütüncü, koronavirüs salgınında fedakârca görevlerini yerine getiren ilçedeki sağlık kuruluşlarındaki çalışanlara ve salgınla mücadelede belediyeye omuz veren muhtarlara da teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

“Bir yerde emek varsa teşekkür gerekir”

Başkan Tütüncü, geçtiğimiz hafta içerisinde Fatih Mahallesi’ndeki Pakize-Yahya Erkun Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile Erenköy Mahallesi’ndeki ASM’ye de teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Tütüncü, bir süre sohbet ettiği doktorlara ve diğer sağlık görevlilerine salgın sırasında fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
“Bir yerde emek varsa teşekkür gerekir.” diyen Tütüncü, “Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza binlerce kez teşekkürler. Biz her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz Doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. İlçemizdeki tüm ASM’ler ile sağlık kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerimiz devam edecek.” açıklamasını yaptı.

“Muhtarlarımız kocaman bir teşekkürü hak ediyor”

Çamlıbel Mahalle Muhtarı Mehmet Ünal’ı, Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan’ı ve Altınova Düden Mahalle Muhtarı Cemali Çetinkaya’yı da makamlarında ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Pandemide hemşehrilerimiz için omuz omuza çalıştığımız muhtarlarımız kocaman bir teşekkürü hak ediyor.” ifadesini kullandı.

Şimdi moral vakti

Erenköy, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde esnafla, evlerinde büyüklerle ve hemşehrileriyle de buluşan Tütüncü, “Şimdi birbirimize moral olma vakti. Mahalle, mahalle umudu büyütmek için caddelerde, sokaklarda, işyerlerinde, evlerinde hemşehrilerimizle ve esnafımızla gönül gönüleyiz.” dedi.
Devam edecek olan moral ve teşekkür ziyaretlerine Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı yönetimi ile belediye meclis üyelerinin yer aldığı bir heyet de eşlik ediyor.  
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti
Tütüncü’den moral ve teşekkür ziyareti

Benzer Haberler