Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

29 Temmuz 2020, Çarşamba - 17:12
Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim;

En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bir mübarek Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı günlerdir. Bayramlar sayesinde kırgınlıklar unutulur, dostluklar pekiştirilir, düşkünlerin elinden tutulur, yetim ve öksüzler sevindirilir.

Bayramları, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmamız ve birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu yıl Kurban Bayramımızı, yaşamakta olduğumuz Covid -19 salgını sebebiyle daha farklı duygularla yaşıyoruz. Devletimizin salgının ülkemize en az zararı vermesi amacıyla ülke çapında aldığı tedbirler nedeniyle salgının daha kontrollü bir aşamada olduğu şartlar içindeyiz.

Bu günlerin daha sağlıklı günlerin habercisi olduğu duygusuyla gereksiz endişelere kapılmadan, devletimizin bizler için aldığı her türlü tedbirlere uyarak, başta aile fertlerimiz olmak üzere herkesle birlikte bayram neşesini hissedelim hissettirelim.

Kepez Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bu özel günlerde dini vecibelerini sağlıklı ve en iyi şekilde yerine getirmeleri için kurban pazarlarında ve kesimhanelerde gerekli tedbirleri aldık. Bayram boyunca belediye personelimiz her türlü sorunlarınızı çözmek ve mutlu bir bayram geçirmenizi sağlamak için her zaman sizlerle beraber olacaktır.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Kepez’e, ülkemize ve tüm Müslüman alemine mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
 
                                                                                                               Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                                                 Belediye Başkanı
                                                                                                 

Benzer Haberler

Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

"Kıymetli Hemşehrilerim, Özünde sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, Millet olma şuurumuzu canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Kurban Bayramı mesajı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Kurban Bayramı mesajı

Değerli Hemşehrilerim, Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran, özünde sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, millet olma


Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı
Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

Sevgili Hemşehrilerim; Bir Kurban Bayramı'nı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve sevincini yaşarken, bu özel günlerin sevgi ve merhametin bütün topluma yayıldığı,


Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı
Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı

Değerli Hemşehrilerim; Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın