Teomanpaşa doğal gazla buluşuyor

18 Ağustos 2020, Salı - 14:06
Teomanpaşa doğal gazla buluşuyor
Kepez Belediyesi, imara uygun yapılaşması tamamlanan Teomanpaşa Mahallesi’ni modern şehircilik hizmetleriyle buluşturuyor. Mahallede, elektrik iletim hatlarının yer altına alınmasından sonra doğal gaz hattı kazı çalışmaları da başladı.

Kepez Belediyesi, koordine ettiği doğal gaz ve elektrik alt yapı çalışmalarıyla imara uygun yapılaşması tamamlanan mahallelerinin yaşam konforunu artırıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, geçtiğimiz günlerde gaz dağıtım şirketi Enerya ile yaptığı toplantıda, Teomanpaşa Mahallesi’ne doğal gaz müjdesi çıkmıştı. Başkan Hakan Tütüncü de, Kurban Bayramı sonrasında mahallede doğal gaz ve elektrik iletim hatlarıyla ilgili alt yapı çalışmalarının başlayacağını duyurmuştu.

Mahalle şantiye alanına döndü

Bayram haftası sonrasında da Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi, mahallede,  elektrik iletim hatlarını yer altına almaya başladı. Gaz dağıtım şirketi de, elektrik alt yapı inşaatının tamamlandığı cadde ve sokaklar da doğal gaz hattı kazı çalışmalarının startını verdi. Alt yapı çalışmaları, gerekli tüm güvenlik önlemleri alınarak, yapılıyor. Kepez Belediyesi’nin koordinatörlüğünde yapılan alt yapı çalışmalarında, hatların döşenmesinden sonra kazılan alanlar hızlı bir şekilde kapatılıyor. Alt yapı inşatlarının bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.  Kepez Belediyesi de alt yapının bitmesinin ardından kazılan alanların asfaltını dökecek.
 
Kepez’den 100 binden fazla konuta doğal gaz

Başkan Tütüncü de imara uygun yapılaşması tamamlanan mahalleleri modern şehircilik hizmetleriyle buluşturmaya önem verdiklerini belirtti. Gaz ve elektrik dağıtım şirketleriyle yaptıkları işbirliği neticesinde onlarca mahallede elektrik ve doğal gaz alt yapı çalışmalarının tamamlandığını anımsatan Tütüncü,“Antalya'da doğal gazı kullanan ilk ilçe olduk. Kepez'imizin doğal gaz ağını her geçen gün büyütüyoruz. 22 mahallemizde 100 binden fazla konuta doğal gaz getirdik. Teomanpaşa Mahallesi sakinlerimizi de temiz ve konforlu enerji ile buluşturuyoruz. Böylelikle 68 mahallesi olan Kepez’de, 23 mahallemize doğal gazı getirmiş olduk. Önümüzdeki günlerde doğal gaz ağına yeni mahalleleri ekleyeceğiz. Elektrik ve doğal gaz alt yapı çalışmaları, Teomanpaşa Mahallemize hayırlı olsun.”

Önce zahmet sonra konfor

Mahalle sakinlerinin, alt yapı çalışmalarından dolay sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirlerin alındığına dikkat çeken Tütüncü, “Hemşehrilerimiz, alt yapı çalışmaları sırasında biraz zorluk çekiyorlar. Bu zorlukları en aza indirebilmek için gerekli tedbirleri alıyoruz. Konforlu bir şehir yaşamına kavuşabilmek için de biraz zahmete katlanmamız gerekiyor. Sabrın sonu selamettir. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerimiz modern, güzel görünüme sahip bir mahalleye kavuşmuş olacaklar.” ifadesini kullandı.
 
Teomanpaşa doğal gazla buluşuyor
Teomanpaşa doğal gazla buluşuyor
Teomanpaşa doğal gazla buluşuyor

Benzer Haberler

Doğal gazda 23. mahalle Teomanpaşa

Doğal gazda 23. mahalle Teomanpaşa

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi’nde elektrik iletim hatları ve doğalgaz alt yapı çalışmaları, Kurban Bayramı’ndan sonra başlayacak, dedi ve başladı. Tütüncü, “22 Mahalle'de 100 binden fazla konuta doğalgaz getirdik.

Düdenbaşı’na doğal gaz müjdesi
Düdenbaşı’na doğal gaz müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Düdenbaşı Mahallesi’ne doğal gaz getirilmesi sözünü tuttu. Gaz dağıtım şirketi, bu yıl mahalleye doğal gazı getirecek. Antalya’da,


Kepez’e modern mahalleler
Kepez’e modern mahalleler

Kepez Belediyesi, doğalgazı olan, elektrik iletim hattı yer altına alınan, asfaltı ve kaldırımı yenilenen modern mahalleler zincirine yenilerini ekliyor. Kepez Belediyesi, yatırımcı


Teomanpaşa'da konforlu yaşam başlıyor
Teomanpaşa'da konforlu yaşam başlıyor

Kepez Belediyesi, alt yapı çalışmaları biten Teomanpaşa Mahallesi’nde, yolların asfalt ve kaldırımını yeniliyor. Asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, “Mahalle