Erenköy kreşine kavuşuyor

14 Eylül 2020, Pazartesi - 11:49
Erenköy kreşine kavuşuyor
Kepez Belediyesi, Erenköy Mahallesi’ndeki 420 m2 büyüklüğündeki tek katlı binayı, tadilatla kreşe dönüştürme çalışmasını tamamladı. Erenköy Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi, iç tefrişatının yapılmasından sonra ziyarete açılacak.

Kepez Belediyesi, çalışan annelere destek olmak ve okul öncesi eğitime katkı sağlamak amacıyla açtığı Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni, yeni şubelerle ilçenin dört bir yanına ulaştırıyor. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminin kalıcı bir eseri olan kreş hizmetine, Erenköy ve çevresindeki mahalleler de kavuşuyor.
Kaliteli, güvenli okul öncesi eğitimi, modern binaları, kültürel ve sosyal aktiviteleriyle ilgi gören Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin 4. şubesi Erenköy Mahallesi’ne kazandırıldı. Belediyenin, Ahmet Vefik Paşa Caddesi’ndeki 420 m2 büyüklüğündeki tek katlı binasının, tadilatla kreşe dönüştürülmesi çalışması tamamlandı. Kreş için mevcut binanın yanına, 60 m2 büyüklüğünde bir yemekhane de inşa edildi. Kreşin kapalı alanı 480 m2, öğrenci kapasitesi 120 ve sınıf sayısı da 6 olacak. Yemekhanesi, kapalı ve açık oyun alanları, çok amaçlı salonu, çınar ağaçlı bahçesiyle Erenköy kreşi, çocuklara kaliteli ve eğlenceli bir eğitim yuvası hizmeti sunacak.

Kreş binası tamam, sıra tefrişatta

Kreşin, Erenköy ve çevre mahallelerdeki çalışan annelere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Tütüncü, iç tefrişatını da hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra kreşi, eğitime açacaklarını söyledi.
Kadınlara ve çocuklara yönelik kalıcı eserler üretmeye önem veren bir belediye olduklarının altını çizen Başkan Tütüncü, açıklamasında şunları kaydetti: “Çalışan annelere destek olmak ve okul öncesi eğitime katkı sağlamak için Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşimizi 6 yıl önce hizmete açmıştık.  Daha çok çalışan anneye hizmet verebilmek için de kreşimizin şube sayısını imkânlar dâhilinde artırıyoruz. Teomanpaşa, Dokuma Özgürlük ve Ahatlı mahallelerimizden sonra Erenköy Mahallemize de güzel bir kreş binası kazandırdık. Kreşimiz, bölgedeki çalışan annelere ve çocuklarına hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımızı çok seviyoruz, Çalışan annelerimizin de her zaman yanındayız.  Kreşimize yeni şubeler eklemek için çalışmaya devam edeceğiz.”
Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’nde Hazineden belediyeye tahsisi yapılan 4 katlı bina içerisinde de 250 öğrenci kapasiteli bir kreş de oluşturuyor.  
 
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor
Erenköy kreşine kavuşuyor

Benzer Haberler

Kepez’den 4.kreş Erenköy’e

Kepez’den 4.kreş Erenköy’e

Kepez Belediyesi, verdiği kaliteli, güvenli okul öncesi eğitimden dolayı yoğun ilgi gören Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin 4. şubesini Erenköy’de açıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminin kalıcı bir eseri olan Nasreddin

Erenköy kreşi yılbaşında eğitime hazır
Erenköy kreşi yılbaşında eğitime hazır

Kepez Belediyesi, 4’üncü kreşini Erenköy Mahallesi’ne kazandırdı. Yapımı tamamlanan kreş, iç tefrişatının düzenlenmesinden sonra 2021’in Ocak ayında eğitime açılacak. Kepez


Kepez’e 4. Kreş
Kepez’e 4. Kreş

Kepez Belediyesi, çalışan annelere ve okul öncesi eğitime destek olmak amacıyla açtığı Nasreddin Hoca Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin 4. şubesini Erenköy Mahallesi’ne kazandırıyor.


Kepez’den çocuklara bayramlarında kreş hediyesi
Kepez’den çocuklara bayramlarında kreş hediyesi

Kepez Belediyesinin, çalışan anelelere yönelik bir yatırımı olan Nasreddin Hoca Kreşi’nin Erenköy Mahallesi şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında eğitime