Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam

7 Mayıs 2021, Cuma - 10:40
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam
Kepez Belediyesi, doğal gazın evlerin kapısına getirildiği Yeni Mahalle’nin tüm sokaklarını asfaltlıyor. Ramazan Bayramı sonrası mahallede asfaltı yenilenmeyen sokak kalmayacak.

Kepez Belediyesi tam kapanma günlerinde de yatırım programına aldığı hizmetleri aksatmadan gerçekleştiriyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, doğal gazın getirildiği, elektrik iletim hatlarının yer altın alındığı Yeni Mahalle’de, geçtiğimiz yıl asfalt çalışması başlatmıştı. Mahallenin 2021 programına alınan sokaklarının asfaltı da tam kapanma günlerinde dökülüyor. 
 
Yeni Mahalle’nin tüm sokaklarına asfalt

Asfalt serimi, mahallenin Karatay, Seyhan, Yeşilırmak ile Aliya İzzetbegoviç caddeleri arasında kalan sokaklarında yapılıyor. Fen İşleri ekipleri, yenileme kapsamında alt yapı çalışmalarından dolayı tahrip olan mevcut asfaltı iş makinesiyle kazıyarak, kamyonlarla hafriyat malzemesi üreten taş kırım makinesinin bulunduğu şantiyeye alanına tahliye etti.
Daha sonra zemin tesviyesi yapılan yola, filler malzemesi serilerek,  sıkıştırıldı. Bu çalışmayla yol, sıcak asfalt serilmesine hazır hale getirildi. Finişer makinesiyle, alt yapısı tamamlanan sokaklara sıcak asfalt seriliyor.

Bayram sonrası tüm sokaklar asfaltlanmış olacak

Yeni Mahalle’nin 2021 programına alınan sokaklarında,31 bin metrekare alanda 5 bin 600 ton sıcak asfalt serimi yapılacak.  Geçtiğimiz yıl mahallede 10 bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilmişti. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Yeni Mahalledeki asfalt çalışmasını, Ramazan Bayramı’ndan sonra tamamlayacaklarını ifade ettiler. 
Yetkililer, 2021 programına alınan sokaklarının asfaltının yapılmasıyla birlikte Yeni Mahalle’deki tüm sokakların asfaltının yenilenmiş olacağını kaydettiler.

Yeni Mahalle, Kepez’in kalbi

Coğrafi olarak Kepez ilçesinin merkezinde yer alan, birçok eğitim kurumuna ve spor tesislerine ev sahipliği yapan Yeni Mahalle’nin, şehirleşme süreci de asfalt yenileme çalışmasıyla tamamlanmış olacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde yapılan 47 bin metrekare büyüklüğündeki kent meydanı, Çelebi Sultan Mehmed Camii, üstü kapalı semt pazarı ve Şehitler Parkı yatırımlarıyla mahalle, ilçenin sosyal yaşam merkezi haline geldi.
İmara uygun yapılaşmasını tamamlayan mahallenin, modern şehircilik hizmetleri de karşılandı. Elektrik iletim hatlarının yer altına alındığı Yeni Mahalle’ye doğal gaz da getirildi.

 
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam
Yeni Mahalle’ye konforlu yaşam

Benzer Haberler

Yeni Mahalle yepyeni oluyor

Yeni Mahalle yepyeni oluyor

Kepez Belediyesi, kent meydanı, Çelebi Sultan Mehmed Camii eserlerini kazandırdığı ve doğal gazın gelmesini sağladığı ilçenin merkezindeki Yeni Mahalle’nin tüm sokaklarını,  asfalt yenileme çalışmasıyla konforlu hale getiriyor. Kepez Belediyesi,

Yeni Mahalle’ye yepyeni yollar
Yeni Mahalle’ye yepyeni yollar

Kepez Belediyesi, Yeni Mahalle’nin doğalgaz ve elektrik alt yapı yatırımlarından dolayı yollarının bozulan asfaltını yeniliyor. Kepez Belediyesi,47 bin m2 büyüklüğündeki kent


Teomanpaşa'da konforlu yaşam başlıyor
Teomanpaşa'da konforlu yaşam başlıyor

Kepez Belediyesi, alt yapı çalışmaları biten Teomanpaşa Mahallesi’nde, yolların asfalt ve kaldırımını yeniliyor. Asfalt çalışmasını inceleyen Başkan Hakan Tütüncü, “Mahalle


Kepez’den iki mahalleye 11 bin ton sıcak asfalt
Kepez’den iki mahalleye 11 bin ton sıcak asfalt

Kepez Belediyesi, Yeni ve Şelale Mahalle yollarını sıcak asfaltla kapladı. İki mahallenin yollarına 11 bin ton asfalt serildi. Kepez Belediyesi, ilçe sakinlerine konforlu ve güvenli yol