Başkan Tütüncü'nün anneler günü mesajı

9 Mayıs 2021, Pazar - 11:05
Başkan Tütüncü'nün anneler günü mesajı
Saygıdeğer Annelerimiz;

Emsalsiz ve sınırsız bir sevginin, fedakarlığın, hoşgörünün, sabrın, şefkat ve merhametin; en masum ve temiz duyguların timsali sevgili annelerimizin, Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi olan Annelerimiz, her yıl sadece bir gün değil, bir ömür boyu sevgileri ile kalplerimizde yaşayan, sonsuz fedakârlıklarını esirgemeyen, yaşamlarını bizler için karşılık beklemeden harcayan koruyucu meleklerimizdir.

Kepez'de12 yıldır sürdürdüğümüz hizmet yolculuğumuzda annelerimize yönelik birçok eser, hizmet ve belediyecilik uygulaması hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Göreve gelir gelmez hayata geçirdiğimiz "Antalya Kepez Belediyesi Meslek Eğitim Kursları" ile sadece kurs vermenin yanında,  aile ekonomisine katkı sağlayan kadınlarımız kültür, sanat etkinlikleri, geziler ve çeşitli faaliyetlerle sosyal hayatın bir parçası haline gelerek güçlendiler.

Kadınlarımızın şehrimize daha çok katkı sağlamasını ve yönetime daha çok katılmasını sağlamak için Antalya'da bir ilk olan "Kadın Koordinasyon Merkezimizi" oluşturarak, Kepez Belediyesinin her alanda hizmet üreten güçlü vizyonunu, anne sevgisi ve kadın gücü ile birleştirerek insana dokunan, aileye dokunan sosyal projeler ile güzel bir şehir idealini hep beraber hayata geçirmenin yolunu açtık.

Türkiye'de ikinci bir örneği olmayan "Gezici Kadın Sağlığı Merkezimiz" yoluyla gerçekleştirdiğimiz sağlık taramalarımız kapsamında annelerimizin sağlığına verdiğimiz önemi bir kez daha gösterdik.
Kadın emeğini ekonomik bir değere dönüştürme çalışmalarımız çerçevesinde kadınlara yönelik olarak hayata geçirdiğimiz ‘Kadın Kooperatifleri Destek Paketi’ ile her alanda destek verdiğimiz girişimci kadınlarımızın yolunu açtık.

Çalışan annelerimizin gözleri arkada kalmadan çocuklarını bırakabilecekleri ve aile ekonomilerine de destek sağlayacak "Kepez Belediyesi Gündüz Bakımevi ve Kreşlerinin" sayısını 5'e çıkardık.
Annelerimize sağlıklı bir yaşam sağlamak amacıyla sadece kadınlarımız için step, aerobik ve pilates kurslarını hayata geçirdik.  

Annelerimizin bizler için göstermiş oldukları büyük fedakârlıklar için ne yapsak azdır.  Yerleri asla doldurulamayacak annelerimiz, sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere her zaman yol gösterecektir.

Bu duygularla başta şehit anneleri olmak üzere, baş tacımız olan tüm annelerimizin  ellerinden bir evlatları olarak saygıyla öpüyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.
 
                                                                                                     Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                              Kepez Belediye Başkanı
 

Benzer Haberler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Anneler Günü Mesajı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Anneler Günü Mesajı

Saygıdeğer Annelerimiz; Evlatlarını canından ve ruhundan bir parça olarak gören ve çocukları için tüm hayatını karşılık beklemeden veren, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adı, en kutsal varlık annelerimizin Anneler Gününü en

Kepez’e ‘Kadın koordinasyon merkezi’
Kepez’e ‘Kadın koordinasyon merkezi’

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim kampanyasındaki 123 proje vaadinden biri olan ‘Kadın Koordinasyon Merkezi’ni kadınlara armağan etti. Merkezin tanıtım toplantısına


2018 Kepez’in altın yılı oldu
2018 Kepez’in altın yılı oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2018 yılında ilçede gerçekleştirdikleri hizmetleri değerlendirdi.  2018’in Kepez’in altın yılı olduğunu belirten Tütüncü, “Örnek


Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı
Kepez’in mimarı 123 projesini açıkladı

Kepez’in yönetimine 3. kez talip olan Cumhur İttifakının AK Partili Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, ‘123 proje ile hedef 2023’ projelerini açıkladı. Kepez’e 10 yılda