Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı

11 Mayıs 2021, Salı - 10:44
Tütüncü’nün Ramazan Bayramı mesajı
Değerli Hemşehrilerim;

Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazanı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.

Ramazan Bayramının bizler için ayrı bir yeri var. Çünkü Ramazan Bayramı, tutulan bir aylık orucun toplu bir iftar sevincini ifade ediyor.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği mutluluk günlerimizdir. Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve mutluluk vardır. Küsler barışır, büyükler ziyaret edilerek elleri öpülür, kin, nefret ve kıskançlık duyguları yerini sevgiye bırakır.

Bu yıl da etkisini sürdüren COVİD-19 salgını nedeniyle, Ramazan'ı ve Ramazan Bayramını daha önce alışık olduğumuz kutlama düzeninden daha farklı ortamlarda yaşamak zorunda kaldık.

Bizi birleştiren; bize dayanışmanın ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan Ramazan Bayramını da bu sene sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak bile sevgiyle birbirimize ulaşacağız, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpemesek de sesimizle onların yanında olacağız.

Salgının başladığı günden beri devletimizin aldığı tedbirleri desteklemek ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının sağlanması için tüm imkanlarımızla zaman mefhumu tanımayan personelimizle vatandaşlarımızın yanında olduk. Başta temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları olmak üzere çok yoğun bir mesai harcarken, yardım paketlerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bize ulaşan vatandaşlarımızın tüm sorunlarını çözdük ve bu zor günlerde yalnız olmadıklarını gösterdik.

Hemşerilerimizin aileleri ve sevdikleri ile huzur içinde Ramazan Bayramını bayram tadında geçirmesi için bu güne kadar olduğu gibi bu bayramda da Kepez Belediyesi olarak tüm birimlerimizle birlikte görev başında vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.

Ancak, şartlar ne olursa olsun, tüm bayramlar gibi, bu bayramı da sevince dönüştüreceğiz, bayram sevincini ve neşesini çoğaltarak paylaşacağız. Bu bayram da sabır gösterip inşallah son kez gönül köprülerimiz ile bayramlaşıp selamete ereceğiz.  Birlik ve beraberlik içerisinde devletimiz tarafından alınan tedbirlere uyarak aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece inşallah bu zor günleri de geride bırakarak sağlıklı günlerde güzel yarınlarda tekrar buluşacak, sevdiklerimize kucak dolusu sarılacağız. Unutmamalıyız ki bu zor günler geride kalacak ve biz bunu yine birlikte başaracağız.

Milletçe el ele vererek büyük bir dayanışma örneği sergilediğimiz bu günleri en kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum Her gecenin sonu aydınlık, her güçlüğün arkası kolaylık ve her yokuşun zirvesi rahatlıktır.

Daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle, Ramazan Bayramınızı kutluyor, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
                                                                                                      

                                                                                                   Hakan TÜTÜNCÜ
                                                                                              Kepez Belediye Başkanı
 

Benzer Haberler

Tütüncü’nün Ramazan Bayramı Mesajı

Tütüncü’nün Ramazan Bayramı Mesajı

Sevgili Hemşehrilerim; Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Huzur, neşe, umut, mutluluk kalplerimizden hiç eksik olmasın. Rahmet, manevi kurtuluş ve bereket ayı olan Mübarek Ramazan’ı geride

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Bayram Mesajı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Bayram Mesajı

Sevgili Hemşehrilerim; Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayram mesajı
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün bayram mesajı

Saygıdeğer Hemşehrilerim; Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki bu sene de iyi niyetlerimizin, dualarımızın eşlik ettiği iftar sofralarında, yan yana hep birlikte olduk.


Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı
Başkan Tütüncü'nün Kurban Bayramı Mesajı

"Kıymetli Hemşehrilerim, Özünde sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, Millet olma şuurumuzu canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik