Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı

18 Haziran 2021, Cuma - 12:52
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı
Kepez Belediyesi’nin 2021 sathi asfalt sezonu açılış töreninde konuşan ve bu yıl ilçeye 100 kilometrenin üzerinde asfalt yapılacağını müjdeleyen  Başkan Tütüncü, “Bizdeki bu heyecan hiç bitmeyecek. Biz çalıştıkça kazanan Kepez olacak” dedi.

Kepez Belediyesi’nin sathi asfalt sezonu törenle açıldı. Tören öncesi beraberindeki heyetle açılan yolları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 13 yılda belediyesinin dağları kesip, zorlu coğrafya şartlarına rağmen ilçeye kazandırdığı yol hizmetleri hakkında bilgi verdi. İnceleme gezisinin ardından Çankaya Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesini birbirine bağlayan yeni yol üzerinde 2021 sathi asfalt sezonu açılış töreni düzenlendi. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar katıldı.  
  
Kepez’e 13 yılda 1.000 kilometre yol

Kepez Belediyesi’nin asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Başkan Tütüncü, ilçeye 13 yılda 1.000 kilometreden fazla yeni yol kazandırıldığını söyledi. 13 yılda ilçeye kazandırılan 1.000 kilometre yolun asfalt değil, yeni açılan yollar olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “O yolların içerisinde bazı yollar var ki; çok kıymetli, çok değerli. Bugün hep beraber o yolların bir kısmını gördük. Kepez’in hangi mahallesine giderseniz gidin bu yolları görürsünüz. Göksu mahallesindeki yollar bizim zamanımızda açıldı. Gazi Bulvarı’na, Serik caddesine bizim zamanımızda bağlandı. Altınova’nın her tarafını yollarla birbirine bağladık. Duraliler’i çevre yolunu içeriye sanayiye biz bağladık. Ahmet Hamdi Akseki Caddesini biz açtık. 5 Temmuz Kurtuluş caddesini genişleten biziz. 5 Temmuz Kurtuluş caddesinden, Ünsal Mahallesinden aşağıya yeni bir yol açanda yine biziz. Hamza Taş Caddesi, devamındaki Kirişçiler yolunu, Varsak’ı Kirişçilere bağyan şehre yeni bir kent girişi kazandıran biziz. Her mahallemizde bu güzel yol arkadaşlığımızın meyvesi olan bu güzel yollar mevcuttur. “diye konuştu.

Biz yollar açanlardan olduk

Eskilerin “Ya bir yol aç, ya bir yol ver, ya da yolda durma” sözüyle konuşmasına devam eden Başkan Tütüncü, “İşte biz o yol açanlardan olduk.  Yol açanlardan oldukça, yol vermesi gerekenlere de gerekli uyarıları yapacağız. Yolda duranlara da yolda durma diyeceğiz. Bunları diyebilmemiz için bu eserlerimizi daha da ziyadeleştirmemiz gerekli. Bu işte emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Meclis üyeleri olmasa, planlamaları yapamazdık. Bürokrat arkadaşlarımız olmasa, idari işleri yapamazdık. Bu çalışmaları yönetemezdik. Bu işe alın teri akıtan kardeşlerimiz benim işçilerim olmamış olsaydı, istediğin kadar plan yap, istediğin kadar iş planı oluştur bunlar açılır mı? Açılmaz. İşçilerimizin çok büyük emeği var. Teşkilatlarımız, partilerimiz bizi desteklememiş olsaydılar bu heyecanı kendimizde bulamazdık. Onların bize heyecan veren tavırları olmamış olsaydı bunların hiç birini yapamazdık.” ifadelerini kullandı.
Başkan Tütüncü,  AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Kazanan Kepez olacak

2011 yılında Antalya Şehir Hastanesi kurma hayallerine de değinen Tütüncü, “Hayallerini kurduğumuz ve büyük bir mücadele verdiğimiz Antalya Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı. Bu yatırımı buraya getirmek çokta kolay olmadı. Döşemealtı düşünüldü, Aksu düşünüldü, farklı yerler düşünüldü. İşte! Kepez’e kazandırdığımız bu yollar şimdi oraya bağlanıyor.  O hastane ilçemizde yükselince kazanan yine Kepez olacak. “dedi.

Kepez, başarıların hayata geçirildiği yerdir

İlçedeki tüm yolların Fen İşleri Müdürlüğü’nün araç ve gereçleriyle yapıldığına da dikkati çeken Tütüncü, “Bu yollar, Fen İşleri Müdürlüğü’nün ekipmanlarıyla yapılan, kendi elemanlarıyla yapılan işler. Bu hizmetlere ne dışarıdan bir araç, nede iş gücü kullanıldı. 1.000 kilometre yol açacaksınız ve açtığınız bu yolları da kendi personelinizle yapacaksınız. Kendi makine parkınızdaki araçlarla yapacaksınız. İşte burası çok daha kıymetli… Hayalden gerçeğe nice başarıların en güzel şekilde hayata geçirildiği yerdir Kepez… “diye konuştu.

Durmak yok, yola devam

Kepez’e yeni yollar açmaya devam edeceklerini belirten Tütüncü, “İnsanlar Kemer’den Göçerler’e çok daha rahat ulaştıklarında, insanlar batı ilçelerinden Göçerler’deki Şehir Hastanesi’ne çok daha rahat ulaştıklarında bunun mutluluğunu çok daha iyi yaşamış olacağız. Şimdiki yeni hedefimiz bu… Allah’ın izniyle bu hedefleri de gerçekleştireceğiz. Güven ve istikrar içerisinde el ele, gönül günüle durmak yok yola devam. “dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl ilçeye 100 kilometrenin üzerinde yol yapılacağını da sözlerine ekleyerek, “Bu heyecan hiç bitmeyecek. Biz çalıştıkça kazanan Kepez olacak” diyerek sözlerini tamamladı.  
Başkan Tütüncü’nün konuşmasının ardından 2021 yılı sathi asfalt sezonu dualarla açılarak, ilk sathi asfalt dökümü gerçekleştirildi.  
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı
Kepez’de sathi asfalt sezonu törenle açıldı

Benzer Haberler