BAŞKAN TÜTÜNCÜ SEVİNÇLERİ PAYLAŞTI. 01.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 18:38
BAŞKAN TÜTÜNCÜ SEVİNÇLERİ PAYLAŞTI. 01.06.2009

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz Pazar günü hemşehri derneklerinin pikniklerine, düğünlere, mevlitlere katılarak, vatandaşların sevincine ortak oldu.

Tütüncü, Pazar günü ilk olarak Aspendos’ta düzenlenen İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Arası Kuran’ı Kerim Yarışması’na katıldı. Başkan Tütüncü, Kuran’ı Kerim’i güzel okudukları için öğrencileri tebrik etti.
Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Antalya Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzlerçamı Piknik Alanı’nda düzenlediği 10. Geleneksel Piknik Şöleni’ni ziyaret etti. Bir süre piknik alanında kalan Tütüncü’ye, vatandaşların yoğun ilgi gösterdi. Konuşmasında piknik alanında bulunanlara, “Hemşehrimsiniz, canımsınız, ciğerimsiniz” diye seslenen Tütüncü, “Bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan, kaynaşmaktan, dostluğumuzun, kardeşliğimizin artmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki süreçte de el ele, gönül gönüle aynı hedefe yürümeyi temenni ediyorum” dedi. Antalya Konyalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz de, Başkan Tütüncü’ye pikniğe katılımından dolayı teşekkür etti. Piknikte Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’te yer aldı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Erzincanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Düzlerçamı Güver Uçurumu’nda düzenlediği pikniğe de gitti. AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın katıldığı piknikte Tütüncü’ye, Erzincan’ın yöresel yiyeceklerinden kete ve tulum peyniri ikram edildi. . Tütüncü, birlik ve beraberliği, kardeşliği artıracak bir günü yaşadıklarını söyledi.
Kuzköylüler 4. Bahar Şenliği’ni de katılan Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyesi Zeki Çivik’in kardeşi Ali Çivik’in oğlu Gökhan Çivik’in de sünnet düğünü sevincine ortak oldu. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Yusuf Üzüm’ün oğlunun sünnet sevincini de paylaşan Tütüncü, Mevlüt Selim Koca’nın, askerliğini tamamlayan oğlu Mustafa Koca için Beşkonak Mahallesi’nde düzenlediği mevlide de ziyaret etti.


 


Benzer Haberler