TÜTÜNCÜ GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ. 08.06.2009

9 Ekim 2009, Cuma - 20:17
TÜTÜNCÜ GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ. 08.06.2009
Sefa Akın İlköğretim Okulu’ndaki görme engelliler sınıfını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, görme engelli öğrencilerin kabartma kitabı sorununun çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tütüncü, Kent Ormanı’ndaki 5 Haziran Dünya Çevre günü etkinliğine katılan Baraj İlköğretim Okulu, Sefa Akın İlköğretim Okulu ve General Şadi Çetinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerine verdiği “okulunuza geleceğim” sözünü tuttu. İlk olarak Baraj İlköğretim Okulu’ndaki öğrencileri ziyaretiyle sevindiren Başkan Tütüncü, daha sonra Ahatlı Mahallesi’ndeki Sefa Akın İlköğretim Okulu’na gitti. Tütüncü, burada Antalya’da tek olan görme engelliler sınıfını ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, yakından ilgilendiği görme engelli öğrencilerinin, kabartma kitabı sorununun çözümüyle yakından ilgileneceğini ifade etti. Okulun kurucu müdürünün dayısı MünirYoran olduğunu anımsatan Tütüncü, bu nedenle Sefa Akın İlköğretim Okulu’nun kendisi için özel bir anlam taşıdığına işaret etti.
Sefa Akın İlköğretim Okulu Müdürü Erdinç Ergen ve okul aile birliği üyeleri, okulun sorunlarıyla ilgili bilgi verdikleri Tütüncü’den, okulun bahçesindeki çok amaçlı spor alanının asfaltlanmasını talep etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yerinde incelediği spor alanına da sıcak asfalt dökülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Tütüncü, Kent Ormanı’ndaki Dünya Çevre Günü etkinliğine katılan Sefa Akın İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencileriyle de bir araya geldi.
Başkan Hakan Tütüncü, son olarak AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile Emek Mahallesi’ndeki General Şadi Çetinkaya İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Muhittin Özeren, okulun fosseptik sorununu çözümü için Tütüncü’den yardım istedi. Başkan Tütüncü’de, okulun fosseptik sorunun çözümü için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi.
Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile öğretmenler odasına da giderek, öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Benzer Haberler