Başkan’ın Mesajı

Başkan’ın Mesajı
2009 yılında bize verdiğiniz emanetin sorumluluğunu, ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden gururla taşıyoruz.

Geçen 14 yılda, Kepez’i her alanda geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğumuz “insan odaklı yönetim” ve “vizyoner belediyecilik” anlayışı ile akıp geçen zamana karşı mücadele verdik ve eserler zincirimize yeni halkalar eklemek adına adeta kendimizle yarıştık. Bu yaklaşımla herkesin yaşamaktan mutlu olduğu ve ait olmaktan dolayı iftihar ettiği bir şehir kurmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedefledik.
Kalpler ve gönüller kazanmanın her şeyden üstün olduğuna inandık. Her vesile ile bir ve beraber olmanın en büyük güç olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Siz değerli hemşehrilerimizle gönül bağımızı hiç koparmadık.
Temel belediyecilik yatırımlarında daha önce görülmemiş bir performans ortaya koyarken, hep birlikte Kepez’in yıllarca ötelenmiş sorunlarına köklü çözümler ürettik. Diğer yandan sosyal belediyecilik uygulamalarında; kültür-sanat, gençlik, spor, sağlık ve eğitimde de şehre vizyon kazandıran adımları kararlılıkla attık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak her zaman önceliğimiz oldu.
Herkesin gıpta ile izlediği ve birçoğu Antalya’da ilk olan; kitaplara, ciltlere sığmayacak eserleri şehrimize hep birlikte kazandırdık. Geldiğimiz noktada, Türkiye çapında takip edilen, bilinen ve örnek alınan bir belediye olmakla iftihar ediyoruz. Şehrin hafızasında yıllar sonra dahi hatırlanacak muazzam değişim, gelişim ve modernleşmenin hikayesini, bizden destek ve güvenini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan siz değerli hemşehrilerimize ithaf ediyoruz.
Şimdi yeni bir dönemin arefesindeyiz; Şahsıma ve ekibime yeniden yetki verdiğiniz takdirde, sizlere hizmet yolunda azim ve heyecanla, gece gündüz demeden koşmaya devam edeceğiz. 14 yıllık görev süremizde meydana getirdiğimiz hizmet ve eserlerin çok daha fazlasını sizlerin hizmetinize sunacağımızı bilmenizi istiyorum.
Bu seçim beyannamemizin içerisinde sunduğumuz hizmet, eser ve projelerimiz, Kepezimizi geleceğe taşımak, cazibe merkezi yapmak ve işimizi aşımızı büyütmek için yapacaklarımızın sadece küçük bir özetidir.
Rabbim nasip ettiği sürece sizler için yeni eserler ve hizmetler üretmeye, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya, yeni hayaller kurmaya ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

  BİRLİKTE BAŞARDIK BAŞARMAYA DEVAM EDECEĞİZ.