ÇAĞLAYAN "TÜTÜNCÜ`YE GÜVENİMİZ TAMDIR"

4 Mart 2009, Çarşamba - 22:44
ÇAĞLAYAN ”TÜTÜNCÜ`YE GÜVENİMİZ TAMDIR”
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yü ziyaret eden Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Kepez e çok önemli hizmetler yapacak olan Tütüncü ye güvenlerinin tam olduğunu söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yü, görevi devraldığı ilk gün AK Parti Hükümeti de yalnız bırakmadı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Başkan Hakan Tütüncü yü makamında ziyaret ederek, Kepez Belediye Başkanlığı’nı kazandığı için tebrik etti. 
AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Orhan Tolunay da Tütüncü’yü kutladı, yeni görevinde başarılar diledi. 
Kepez Belediye Başkanı HakanTütüncü, Kepez Belediye Başkanlığı görevi devraldığı ilk gün, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini onurlandırdığını ifade etti.
Başkan Hakan Tütüncü, devraldıkları hizmet bayrağını daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olacaklarına dikkat çekerek, “Halkımızın bize verdiği bu emanet, en mukaddes emanet olarak tarafımızdan bilinecek. Hükümetimizin, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin katkılarıyla, destekleriyle Kepez’imizi çok daha güzel günlere el ele, gönül gönüle taşıyacağız.” şeklinde konuştu.
Kepez’in genç başkanı, şeklinde hitap ettiği Hakan Tütüncü’ye yeni görevinde başarılar dileyen Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da, Tütüncü’nün, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevindeki coşkulu, dinamik, yoğun çalışma azmiyle Kepez’de çok önemli hizmetler gerçekleştireceğini söyledi. 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hakan Tütüncü’yü Kepez’den aday göstererek, ilçeye olan sevgisini gösterdiğini belirten Çağlayan, şunları söyledi: “Sayın Tütüncü, Kepez Belediye Başkanı olarak çok önemli hizmetler yapacaktır. Kendisine güvenimiz tamdır. Başbakanımızın, Gençlik Kolları Genel Başkanı’nı Kepez’den aday göstermesi, bir kere Kepez’e olan sevgisinin göstergesidir. Gençlik Kolları eski Genel Başkanımızın Hakan Tütüncü’nün Kepez Belediye Başkanı olması, bizler için gururdur, Kepez adına mutluluk vericidir.”
29 Mart yerel seçimlerini de değerlendiren Bakan Zafer Çağlayan, “29 Mart’ta milletimiz kendine yakışır bir olgunlukta demokratik bir sınavdan geçti. Türk milletinin seçime katılım oranın yüksek olması, seçimlerin bir olgunluk içerisinde yapılmış olması Türkiye adına bir kazançtır. Yüce Türk milleti, durmak yok, yol devam demiştir. Türk milleti, tavrını siyasi istikrardan yana koymuştur.” Şeklinde konuştu.

Benzer Haberler