Son Haberler
- Sahne Kepez, Ulus Mahallesi’ni renklendirdi
- Dokumapark Açık Hava Müzesi’ne yoğun ilgi: 84 eser ziyaretçi rekoru kırıyor
- Kepez zabıtası kaybolan bir cüzdanı değil, bir hatırayı sahibine ulaştırdı
- Şelale Mahallesi’nin ulaşım konforu artıyor
- Kocagöz’ün 105 projesinden biri daha hayata geçti: Bahçe Market hizmette
- Kepez’in eğitim kurslarından LGS ve YKS başarısı
- Kepez’de kamu alanı işgallerine geçit yok
- Kepez’de Bedia-Nimet Şimşek Aile Sağlığı Merkezi hizmete hazırlanıyor
- Kuzeyyaka’da 7 sokakta sıcak asfalt çalışması
- Kepez’den “Yaşlılık” temalı ödüllü kısa film ve belgesel yarışması
Kepezli çocuklar Başkan Kocagöz’le mutlu
22 Temmuz 2024, Pazartesi - 09:46Yoğun bir mesaiyle çalışan Başkan Kocagöz, söz verdiği ziyareti gerçekleştirerek, çocukları mutlu etti. Antalyasporlu minik futbolcular da, sözünü yerine getiren Kocagöz’ü sevgi gösterisiyle karşıladı. Kocagöz, buluşmada çocuklarla sohbet etti, isteklerini dinledi ve futbol oynadı.
Kepezli çocukların yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için etkinlikler düzenlediklerini belirten Kocagöz, “Geçtiğimiz hafta, “Bilim, kültür ve sağlık günleri’ projemizi başlattık. Bu proje ile mobil araçlarla bilim, eğitim ve sağlık hizmetlerimizi vatandaşımızın ve çocuklarımızın ayağına götürüyoruz. Gezici bir kütüphane olan OKUBÜS’le çocuklarımızı kitapla buluşturuyoruz. Dokuma Park’ta yer alan Antalya Bilim Merkezi’mizi de mobil araçla mahallelerimizde çocuklarımızın hizmetine sunuyoruz. Kepez Belediyespor Kulübümüzün yaz dönemi spor okullarıyla da çocuklarımızın yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçirmelerini sağlıyoruz.” açıklamasını yaptı.
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik edecek projeler üreteceklerini belirterek, “Kepez’imiz için 7 başlık altında 107 projemiz var. Bu 7 başlığın en önemlisi de Spor Şehri Kepez’dir. Bunu başarmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” ifadesini kullandı.
Futbol akademisinin sahibi ve antrenörü Engin Uğurlu da ziyaretinden, çocuklara ve spora verdiği değerden dolayı Başkan Kocagöz’e teşekkür etti.
Benzer Haberler
Kocagöz, “Borç öderken Kepez’in geleceğini planladık”
Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) Mayıs ayı “Basın Sohbetleri” programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, göreve 105 projelik bir vizyonla başladıklarını belirterek, “Bir yandan belediyenin borçlarını öderken, diğer yandan
Kepez’de dayanışma mahalle buluşmaları ile büyüyor
Kepez Belediyesi’nin “Kırsala El At Projesi” kapsamında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlediği mahalle buluşmaları Odabaşı Mahallesi’nde
Kepezliler anlattı, Başkan Kocagöz dinledi
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün, vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini doğrudan dinlediği “Söz Vatandaşta” Halk Buluşması, bu hafta Yeşil Yurt Mahallesi’nde
Kocagöz, Kepez’in hizmetlerle dolu 1,5 yılını anlattı
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 2024 Yerel seçimlerinden bu yana geçen 1,5 yıllık hizmet sürecini değerlendirdi. Kepez Belediyesi Proje İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan




