Son Haberler
- Kepez’de çöp ev operasyonu
- Kepez’in Uluslararası Yaşlılıkta Sağlık ve Esenlik Festivali 10 Ekim’de başlıyor
- Çiçek Abbas, yıllar sonra Kepez’de minibüsüyle buluştu
- Başkan Kocagöz, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu
- Cumhuriyet’in 102. Yılına özel sergi Kepez’de
- Kaymakam Dervişoğlu ve Başkan Kocagöz, Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti
- İlyas Salman’dan Başkan Kocagöz’e anlamlı ziyaret
- Kepez ‘e yeni kreş müjdesi
- Kepez’in kariyer ve istihdam günü; 8 Ekim’de Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde
- Kepez Belediyesi’nden sanata destek: Mimar Sinan Akademi seçmeleri başlıyor
Kaymakam Dervişoğlu ve Başkan Kocagöz, Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti
8 Ekim 2025, Çarşamba - 08:52Kepez Belediyesi çatısı altında hizmet veren Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret eden, Kepez Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Başkan Mesut Kocagöz huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.
Kepez Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz , huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Kaymakam Dervişoğlu ve Başkan Kocagöz, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların dilek ve önerilerini dinledi. Ziyaret sırasında sıcak ve samimi bir atmosfer oluştu, birlikte öğle yemeği yenerek keyifli vakit geçirildi. Kaymakam Suat Dervişoğlu ise, “Bugün başkanımızla birlikte sizleri öğle yemeğinde ziyaret edip soframızı paylaşıyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
YAŞLI DOSTU KEPEZ
Başkan Kocagöz, Kepez’in “yaşlı dostu ilçe” vizyonuna değinerek, “Kepez artık ‘yaşlı dostu Kepez’ diye geçiyor. Bununla ilgili birçok etkinliğimiz var. İlk geldiğimde size söz vermiştim; yan tarafı da sizin alanınız olacak, sosyal etkinlik alanınız olacak, her şeyiniz olacak demiştim. Şimdi bu alanı tüm Kepez’e açıyoruz. Yaşlılarımızın vakit geçirebileceği, sosyal bağlarını güçlendirebileceği alanlar oluşturuyoruz. Ayrıca Alzheimer Merkezini kepezimize kazandırıyoruz. Gerçekten ‘yaşlı dostu Kepez’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz,” dedi.
Benzer Haberler

Kocagöz’den huzurevi sakinlerine 3 müjde!
Anneler Günü dolayısıyla belediyenin Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, yaşlılara yönelik üç büyük projenin müjdesini verdi. Türkiye’ye örnek olacak projeleri hayata geçireceklerini belirten Kocagöz,

Kocagöz’den “Gündüz Alzheimer Bakım Merkezi” müjdesi
Dünya Alzheimer Farkındalık panelinde konuşan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediye olarak Alzheimer hastalarına yönelik özel bir projeyi hayata geçireceklerini bildirdi. Başkan

Kepez’den Ay Deresi’ne örnek belediyecilik hizmeti
Kepez Belediyesi, su taşkınları ile gündeme gelen Güneş Mahallesi'ndeki Ay Deresi'ni ıslah çalışmalarının ardından, örnek bir park ve çevre düzenlemesiyle halkın hizmetine sundu.

Kocagöz, Kepez’in hizmetlerle dolu 1,5 yılını anlattı
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 2024 Yerel seçimlerinden bu yana geçen 1,5 yıllık hizmet sürecini değerlendirdi. Kepez Belediyesi Proje İstişare Toplantısı’nda konuşan Başkan