Son Haberler
- Kepez’de kadınlar matinesi coşkusu
- Kepez tarihine sahip çıkıyor
- Kepez’in gurur tablosu
- Kepez’den su tasarrufuna kurakçıl peyzaj uygulaması
- Kocagöz, “Kepez artık Antalya’nın vitrini oluyor”
- Kocagöz’den Teomanpaşa’da “Temizlik Kirletmemektir” çağrısı
- Kepez’de “Söz Vatandaşta” Buluşmalarında çocuklara eğlence dolu gün
- Kepez’den gazetecilere ‘Basın Özgürlüğü için Mücadele Buluşması’
- Kepez’den Mavi Dünya Otizm ve Down Sendromlu Bireyler Tematik Parkı
- Kepez’den hurdacılar sitesi yoluna sıcak asfalt konforu
Başkan Kocagöz, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu
8 Ekim 2025, Çarşamba - 11:42Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü buluşmasında vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Başkan Kocagöz, “Belediyemizin kapısı halkımıza sonuna kadar açık. Kepez’i ortak akılla birlikte yönetiyoruz.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye hizmet binasındaki başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Başkan Kocagöz, vatandaşları tek tek dinleyerek taleplerine çözüm aradı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüşmelerde samimi ve sıcak bir ortam oluştu. Vatandaşlar, mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri ve önerilerini doğrudan Başkan Kocagöz’e iletti. Başkan Kocagöz ise vatandaşlarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerin çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Kocagöz, halk günü buluşmasının önemine değinerek, “Biz, Kepez’i birlikte yönetme anlayışıyla hareket ediyoruz. Halkımızın görüşü, önerisi bizim için çok kıymetli. Belediyemizin kapısı her zaman açık. Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sesini doğrudan duymak bizim en büyük yol haritamızdır.” dedi.
Halk günü programına katılan vatandaşlar, Başkan Kocagöz’e kendilerini dinlediği ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür etti. Görüşmelere katılan Kepezliler, belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, başkanla doğrudan iletişim kurabilmekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Benzer Haberler
Kocagöz, halk gününde gönüllere dokundu
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, halk günü buluşmasında vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği buluşmada Başkan Kocagöz, ilçe sakinleriyle sıcak çaylar eşliğinde samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Kocagöz, Kepez vizyonunu anlattı
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, katıldığı canlı yayında 55 ilden büyük, 700 bin nüfusa sahip Kepez’i Antalya’nın göz bebeği yapma hedeflerini anlattı. Kepez’i UNESCO
Kepez’de Kocagöz sahada ‘SÖZ VATANDAŞTA’
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ‘Söz Vatandaşta’ diyerek her hafta düzenlenen halk günlerini bu kez mahallelere taşıdı. Esentepe Mahallesi’nde Göçerler, Çamlıbel, Erenköy ve
Kepez’de ‘SÖZ VATANDAŞTA’
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ‘Söz Vatandaşta’ diyerek mahallelere taşıdığı halk günleri buluşması kapsamında Ulus, Yükseliş, Atatürk, Yeşiltepe, Zafer ve Özgürlük





